Back to All Events

Kongen på haugen

NWF presenterer «Kongen på Haugen»

Sted: Rommen Scene, Karen Platous vei 31, 0988 Oslo
Tid: ørdag 26. september 2015 kl 19:00 (innslipp i salen kl. 18.30)
Billetter: www.rommenscene.no: Voksen; 200,­- / Barn 100,­
Aldersgrense: Barn under 10 år i følge med voksen. Ellers ingen aldersgrense.
Alkoholfritt arrangement .­ Ingen plassreservasjon

Dette er kampen hvor alle NWF wrestlere ­ veteraner, nykommere, stjerner og underdogs ­ samles i ringen i én kamp. Vinneren er den siste som står igjen når alle andre er lempet ut over topprepet og ned på gulvet. I tillegg til denne spesielle kampen vil det være fire andre actionfylte kamper med både kvinner og menn!

Enten månedens høydepunkt med hele familien eller som vorspiel sammen med gjengen. Et wrestlingshow er en perfekt opptur som tar for seg hele spekteret av følelser. Spenningen før hver kamp, sinnet når noen forsøker å jukse, engasjementet når kampen er som hetest, og gleden når din favoritt vinner.

 

 

 

 

Later Event: October 22
Klassisk Rommen