Back to All Events

Søndagsbarn: Lillebror og Knerten

  • Rommen Scene 31 Karen Platous Vei Oslo, Oslo, 0988 Norway (map)

Anne Cath Vestlys forteilling om Lillebror og Knerten har inspirert denne barneteaterforestillingen. Da Lillebror flyttet ut på landet fant han trepinnen Knerten som bestevenn. Lillebrors fantasi med Knerten har gjort Knerten til utrolig populær trepinne! Kanskje fordi Lillebror får det så mye mer spennende når han har Knerten? Knerten gjør at Lillebror har noen han kan være stor og sterk for. Knerten skjønner hvordan Lillebror har det, og ser verden på en eventyraktig måte akkurat som barn kan. Med Knerten i hånden er Lillebror aldri alene, det blir en hverdag fylt av spenning, humor og dramatikk!

Her blir det mulig å møte Knerten etter forestillingen og kanskje få med seg et bilde hjem sammen med Knerten. Bli med å se!

Forestillingen er gratis, men grunnet problemer med å selge gratisbilletter koster det 1,- om man vil sikre seg billett på forhånd. Kjøp billetten her på hjemmesiden, eller på facebooksiden vår!

Earlier Event: September 3
The Empire: Sahaaptham
Later Event: September 8
Trond Granlund