Back to All Events

Benedicte Adrian med band

Benedicte Adrian med nytt band!
 

Operastemmen fra "Nattens Dronning", som har representert Norge i Eurovision Song Contest og på London West End, kommer til Rommen Scene 9.sept! Denne gangen med splitter nytt band, som består av 4 håndplukkede musikere. Uttrykket blir rocka, med improvisasjoner som grenser til jazz. 

Fikk du med deg "Full Narkose"? Nå kommer flere nye låter på norsk fra Benedicte, i tillegg til utdrag fra hennes karriere med Ingrid Bjørnov (Dollie de Luxe). Kate Bush står også på repertoiret og det blir til og med smakebiter fra Which Witch!

 

Oppsaljenta Benedicte er i toppform - kommer du?

 

Gitar: Jon-Erik Gretland
Keyboards: Gisle Haaland
Bass: Sven Vidar Stenhammer
Trommer: Tore Johannes Skauen

Earlier Event: September 8
Trond Granlund