Back to All Events

Bansal band + Karevan

Bansal band spiller nykomponert musikk av Harpreet Bansal, basert på den nord-indiske raga-tadisjonen. Arrangementene lages av bandet i fellesskap, og bygges opp rundt de enkelte medlemmenes særpreg i en kombinasjon av improviasjon og faste strukturer. Harpreet Bansal vokste opp i Norge, men fikk undervisning i ragatradisjon en av sin far, guru Harbhajan Singh Bansal. Hun har siden også studert vestlig musikk, og finner sitt uttrykk i skjæringspunktet mellom det vestlige og det østlige. I Bansal Band har hun samlet et knippe musikere som deler hennes ønske om å utforske og tøye musikalske grenser, et ønske som likevel er fundert på en dyp respekt for tradisjoner.

Bansal Band er:
Javid Afsari Rad, santur
Vojtech Prochazka, harmonium/piano
Adrian Fiskum Myhr, kontrabass
Andreas Bratlie, tabla/perkusjon
Harpreet Bansal, fiolin
 

22.jpg

Karevan er en gruppe som spiller iransk klassisk og kurdisk musikk. Gruppen består av 7 medlemmer under ledelse av Salah Memarzadeh.

Salah Memarzadeh, fiolin
Mansour Soufi, fiolin
Mirsaeid Hosseini Panah, santur
Hossein Neizan, tar
Nilufar Gharavi, daf
Forough Mirzapour, oud
Omid Ravshanravan, sang

Later Event: October 7
Bharatanatyam