Back to All Events

Hauken i redet 19

Danser for jenter i Kenya

Hva gjør man når man elsker dans og har et brennende engasjement for kvinner og barns rettigheter?

Den kreative og driftige dansegruppen Tribal Troopers har funnet ut hvordan de kan slå to fluer i ett smekk. Lørdag 27. januar kl. 17:00 arrangerer de internasjonal danseforestilling på Rommen Scene i Oslo. Det er nittende gang de arrangerer veldedighetsforestillingen Hauken-I-Redet, som årlig har samlet inn tusenvis av kroner til gode formål.

Over 50 dansere og frivillige stiller opp gratis i god gammel dugnadsånd for å gi publikum et fyrverkeri av et danseshow. Det blir god stemning for både store og små, for på Hauken-i-Redet er det ingen aldersgrense. Det er gratis inngang så ta med deg hele familien.

Veldedighetsforestillingen Hauken-I-Redet har i flere år vært med på å bygge et ressurssenter med helsestasjon, bibliotek, museum mm. i Homa Lime, Kenya. Senteret arbeider for å gi jenter i området en mulighet til å jobbe for kvinners rettigheter, utvikle seg individuelt og få bedre muligheter til å trygge seg selv og familien sin.
Alle inntektene fra kafé- og loddsalgets går uavkortet til ressurs- og kultursenteret.

Hva er vel bedre enn å sette av ettermiddagen lørdag 27. januar 2018 til å nyte en fargerik bukett av sprudlende dansere og musikere, og samtidig være med på å bidra til noe positivt for andre? Ta med deg familie og venner og få en uforglemmelig danseforestilling med et formål fylt av kjærlighet og respekt. Etter forestillingen blir det møljedans for både store og små på scenen.

 

Billettreservasjon:
https://www.eventbrite.com/e/internasjonal-danseforestilling-hauken-i-redet-19-tickets-41497835142


Om arrangøren
Tribal Troopers består av Jenny Lovise Staurset og Jorunn Sjølli. Dansegruppen kurser og fremfører multukulturell dans med røtter fra magedans, flamenco og flere andre stilarter. For mer informasjon se http://tribaltroopers.com.

Earlier Event: December 10
Barnesøndag: Jul med Prøysen
Later Event: January 28
Barneteater: Emil i Lønneberget