Back to All Events

Barnesøndag på Nedre Fossum gård: Tik Tik Tik

Denne søndag på Nedre Fossum gård blir det både barneteater og sjonglørkurs, helt gratis! Det er bare å møte opp kl 12. Barneteateret heter "Tik Tik Tik":

Forestillingen Tik Tik Tik tar publikum med til en verden av arabisk musikk og sjongleringskunster i et levende og lekent samspill. Musikeren Safaa er en tøysete karakter. Han har med seg arabiske fløyter og trommer, og spiller en nydelig arabisk vuggesang, og engasjerer barna når han lager magiske lyder og voldsom tromming. Sjongleringskunstner Diego er roligere, han uttrykker seg for det meste via kroppsbevegelser, sjonglering og manipulasjon av objekter. Samspillet dem imellom er levende, gledesfylt, raust og kommunikasjonen skjer gjennom lyd og bevegelse - alltid med et smil på lur. Forestillingen er en intim og visuell opplevelse med plass til improvisasjon og interaksjon med publikum.ter.       

Varighet: ca 35 min
Aldersgruppe: 3-12 år
Av/med: Safaa Al-Saadi  &  Diego Belda
Produsert av: Samspill International Music Network

Denne forstillingen spilles i stedet for Estacíon Enamorado som først var annonsert.

 

Earlier Event: November 9
TEATER: De Uovervinnelige
Later Event: November 14
Rullator Boogie Band