Back to All Events

KONSERT: Barrat Dues Musikkinstitutt

ABSOLUTT CELLO ble stiftet i 2007 av cellisten og cellopedagogen Torfinn Hoffart. Han har lang erfaring i å undervise, både barn, studenter og voksne, - i tillegg til å undervise både ved Norges Musikkhøgskole og Barratt Due musikkinstitutt som lektor i cellometodikk. Siden opprettelsen av Valdres Sommersymfoni i 1993, har Torfinn Hoffart undervist ved dette populære sommerkurset. Torfinn er også kursinstruktør på Sommerstryk i Bergen hvert år og lærer på kammermusikkurset Kongsbergkurset. Sammen med Absolutt Cellos talentensemble har han bygget opp et europeisk samarbeid med unge cellister fra Praha og Wien, og turnert med Utøvende Nivå til Berlin, Praha, Wien og Ungarn, i tillegg til å gi konserter i samarbeid med de yngre nivåene i Absolutt Cello og Barneorkesteret Barratt Due, Kammerensemblet Barratt Due og Juniorensemblet Barratt Due. Klassisk på Rommen-konserten er et av høstens høydepunkt!

Barneorkesteret Barratt Due er et tilbud til barn i grunnskolealder som liker å spille og bruke mye av sin tid på instrumentet.
Barneorkesteret er et strykeorkester for talentfulle barn som ønsker et ekstra godt musikalsk tilbud.

Orkesteret øver tre timer, én gang i uken og holder to-tre konserter per semester. Dette er huskonserter hvor medlemmene spiller solorepertoar med pianist. I enkelte perioder deltar orkesteret også i andre sammenhenger, som forestillinger, konsertserier og lignende.

Orkesteret har hatt mange spennende oppdrag og har blant annet vært på  turné i London og de har spilt på Rom for dans under ULTIMA-festivalen. De har hatt seminar med barokkspesialist fra London, og vært vertskap for konserter i Gamle Logen med mange celebre gjester. Barneorkesteret har også spilt med Oslo-Filharmonien og på den Norske Opera og er selvfølgelig med hvert år på Barratt Dues Store Julekonsert i Oslo Domkirke. I tillegg samarbeider orkesteret om konserter på Rommen scene og vært på spennende turer, blant annet til Tuddal høyfjellshotell med konserter i nærliggende kirker.

Kammerensemblet Barratt Due er et kammerorkester for flinke og motiverte strykere i alderen 10-14.

Dette er et orkester på Barratt Due som ble etablert høsten 2016. Orkesteret øver fra 10-12 hver lørdag og holder to-tre konserter per semester.

I orkesterets to første leveår har de deltatt på Barratt Dues Store Julekonsert i Domkirken, egne konserter på Barratt Dues musikkinstitutt,  Unofs konsert på Sentralen og Myraløkka/Sagene bydelsdager.

I Kammerensemblet arbeider vi mye med å oppdage gleden av å musisere sammen med andre.

 Billetter: 150,- Selges i døren

Earlier Event: November 14
Rullator Boogie Band
Later Event: November 23
Surreal Crew: Level Up (for alle)