Back to All Events

Oslo - En kjærlighetshistorie


Det er 618 683 innbyggere i Oslo.
Det er like mange historier.
Stian er gift med Katrine. De bor i en flott leilighet på Majorstuen. Hverdagen går sin vante gang, men ekteskapet deres er ikke lenger som det var. Det blir plutselig brudd i rutinene når Katrine må reise fra Stian på trettifemårsdagen hans for å bistå i en drapssak. En frustrert rusletur alene i sentrum skal vise seg å få uante konsekvenser. Stian går tilfeldigvis forbi London Pub der en kollega stopper ham. Det er Jan, nå ugjenkjennelig kledd opp som sitt alter ego Cruella Spinnvill. Han skal opptre med sitt nye show for første gang og insisterer på at Stian må være publikum. Stian blir noe motvillig med, og et liv som til nå har vært grått eksploderer plutselig i technicolor når han møter den chilenske kunstneren Oscar. Mens Katrine er bortreist, så blir forholdet mellom Stian og Oscar stadig mer intenst. Det finnes ikke lenger en fasit. Men en ting er sikkert: Det føles riktig. Helt til den dagen Katrine plutselig sitter hjemme i leiligheten deres og har noe hun må fortelle ...

Hva skjer når det livet du trodde du ville ha ikke er det allikevel? Er det for sent å starte på nytt? OSLO – En kjærlighetshistorie er en nyskrevet norsk musikal som handler om identitet, om kjærligheten til Oslo, om kjærligheten i Oslo og hva det koster å være tro mot seg selv.

 

Forestillinger:
Cc:

Søndag 11.feb kl 15
Søndag 11.feb kl 1930

Mandag 12.feb kl 15
Mandag 12.feb kl 1930

Earlier Event: February 10
Dreams ungdomsband
Later Event: March 11
UKM Stovner