Back to All Events

Olle Bolle - et rockeeventyr

Alle kule trollunger er invitert til en morsom og rocka familieforestilling om utfordringene med å begynne i barnehagen når man har hale.

 

Olle Bolle – et rockeeventyr er en rampete teaterforestilling hvor barna drar på fest i trollenes verden. Olle Bolle er et lite troll som vil leke og høre rockeeventyr hele natta sammen med bestefar, men som må legge seg fordi trollmor og pappa har bestemt at han skal begynne i barnehagen i morgen. Tre generasjoner troll forsøker etter beste evne å håndtere familielivets strabasiøse hverdag og tilpasse seg den moderne verdenen til menneskene – med humor, lek og en dose bekymring for det ukjente som virkemidler.  

 

Dette er et familiedrama med fengende musikk, hvor støy er gøy og teit er greit, som handler om at troll også er mennesker og om lille Olle Bolle som vil bli et rocketroll i stedet for et barnehagetroll.

 

Forestillinger passer aller best for trollunger over fire år.

Earlier Event: September 1
Kulturlia - festival i skogen
Later Event: September 20
Grieg 175 år: Grieg - Rap - Remix