Back to All Events

Konsert: Raghunath Manet - GRATIS

manet-r145g.jpg

«OMKARA»

Konsert med veenaspillerne Raghunath Manet og bandet Glutton

Velkommen til et spennende musikalsk samarbeid! Indisk veenamusikk møter norsk rock!
KUN PÅ ROMMEN SCENE!

KONSERTEN ER GRATIS.
Dørene åpner kl. 18.30. Begrenset med plasser.

Raghunath Manet er en indisk klassisk musiker, komponist, danser og koreograf. Han spiller Veena, et Karnatisk instrument. Han har samarbeidet med den amerikaske jazzmusikeren Archie Shepp, amerikanske danser Carolyn Carlson og franske utøvere som Richard Galliano, Didier Lockwood og Michel Portal

Raghunath Manet har opptrådt over hele verden inkludert på Operane i Paris. Han har spilt på prestisjefylte festivaler og scener i Frankrike, Italia, UK, Tyskland, Østerike, Sveits, Hong Kong, Australia, Sri Lanka, Africa, Singapore, India, Kina, Muritius, USA, Kaledonske øyer, New Zealand og Karibien. Han har opptrådd på spesielle eventer for Luis Vuitton, Cartier, Hermès, Chanel og andre ikoniske merker.

Glutton: en postprog-kvartett som kombinerer velskrevne tekster og høyt musikalsk nivå i atmosfæriske, utforskende og rikholdige musikkstykker. Medlemmene har ulike musikalske bakgrunner, og har utviklet et særpreget og solid uttrykk med inspirasjon fra et vidt spekter av stiler - fra 70-tallsprog til jazz, klassisk minimalisme og alternativ rock à la Radiohead, The Mars Volta og Ulver. Siden debuten Parts ofAnimals (2013) har de jobbet iherdig med nytt materiale og spilt en rekke konserter i og utenfor Oslo. Glutton signerte nylig med Apollon Records, hvor deres andre album Outliers blir lansert 17.11.2017

Glutton: en postprog-kvartett som kombinerer velskrevne tekster og høyt musikalsk nivå i atmosfæriske, utforskende og rikholdige musikkstykker. Medlemmene har ulike musikalske bakgrunner, og har utviklet et særpreget og solid uttrykk med inspirasjon fra et vidt spekter av stiler - fra 70-tallsprog til jazz, klassisk minimalisme og alternativ rock à la Radiohead, The Mars Volta og Ulver. Siden debuten Parts ofAnimals (2013) har de jobbet iherdig med nytt materiale og spilt en rekke konserter i og utenfor Oslo. Glutton signerte nylig med Apollon Records, hvor deres andre album Outliers blir lansert 17.11.2017

received_326293934638548.jpeg
Earlier Event: January 17
Dreams Filmklubb: Avatar
Later Event: January 20
Konsert: Østensjø Janitsjar