Back to All Events

Konsert: Romsås Janitsjar - RJ i slaget

Romsås Janitsjar (RJ) er tilbake på Rommen Scene, og denne gangen heter konserten rett og slett «RJ i slaget»!

I sitt 40. år er RJ i slaget som aldri før, med stjernetrombonisten Tarjei Grimsby som fast musikalsk leder og en entusiastisk og kreativ gjeng som spiller musikk som virkelig fenger.

Som alltid er mye av musikken spesialarrangert for RJ, og vi gleder oss til å presentere spenstig musikk for deg. På vokal får publikum oppleve et av våre medlemmer, Anita Antal, en flott stemme som det er bare å glede seg til! Hun studerer sang på musikkvitenskapstuidet på universitetet i Oslo. I tillegg til RJs faste besetning stiller også skolemusikanter fra flere av korpsene i nærmiljøet som del av bandet denne gangen.

Later Event: January 31
Dreams Filmklubb: Ennotran kol