Back to All Events

Dreams Filmklubb: 13+ to Hell

13+ to Hell

Nithu er en nygift kvinne. Med mange drømmer kommer hun til Norge for å leve sammen med sin mann. Men hennes grusomme fortid forfølger henne også til Norge. Dette fører til at hun mister sin livsglede. Det foregår mange hendelser rundt Nithu, uten at hun selv er bevisst om det. Hun blir forvirret. På et tidspunkt tenker hun om det er best å reise tilbake til Sri Lanka. Hun håper at hennes mann, Murali, vil hjelpe henne ut av situasjonen. Er hennes forhåpninger riktig? Hvordan var hennes bitre fortid?

 Filmweb link: https://www.filmweb.no/film/article1327483.ece

Norway, 2017
Regi: Stephan
Språk: Tamillsk tale, Engelsk tekst
Produsent: NT Pictures - Grorudalen
Skuespillere: Niruban & Nisha
Kamera: Thurupan
Music: Thiru Ganeshu
Aldergrense: 12 år

Filmen vises av Dreams Filmklubb. Gratis for medlemmer av filmklubben. Medlemskap koster 50,- og kjøpes i døren.