Back to All Events

Tamilsk filmfestival - dag 2

Tamilsk filmfestival - dag 2.

NTFF hovedfilmprogrammet
Vi vil vise filmer fra hele verden - fra øverste hylle- som vi har tro på at kan være av interesse for et bredt festivalpublikum. Kjente og populære artister fra mange land kommer for å delta på festivalen. Hovedarrangementene vil bli avholdt på Rommen Scene, Kulturhuset Veitvet og Lillestrøm Kultursenter. Årets åpningsfest holdes på Rommen scene.

Et rikholdig filmprogram med masse underholdning blir presenteres, slik at opplevelsene skal stå i sentrum. En konsert og et foredrag om miljøforurensning skal være et av høydepunktene i programmet vårt. På dette arrangementet utdeles også «Tamilar Awards».

Gratis adgang.

Earlier Event: April 25
Tamilsk Filmfestival - dag 1
Later Event: April 27
Dansens dager: Stovner Battle