Back to All Events

Psykologforeningen: Stovnerseminaret

7. oktober arrangerer Psykologforeningen, Redd Barna, Røde Kors og Bydel Stovner, et gratis seminar om sammenhengen mellom levekår, inkludering, livskvalitet og psykisk helse. Tilhørighet og sosiale relasjoner har betydning for god psykisk helse og dette vil vi sette på dagsorden.

Seminaret er for deg som er opptatt av forebygging for barn og unge i et samfunnsperspektiv. Dette vil være en unik møteplass for psykologer, andre tjenesteytere, forskere, politikere, frivilligheten og representanter fra lokalmiljøet.

Dagen vil by på både samtaler, erfaringsutveksling, forskning og samskaping. Bidragsytere er blant andre Milad Mohammadi, grunnlegger av Jarvaskolan i Stockholm, Stolte Jenter, psykolog Karim Lekal, forskere fra NOVA og Folkehelseinstituttet og mange fler.

 Etter det faglige programmet inviterer vi til Det Norske teatrets oppsetning av Tante Ulrikkes vei.

Påmeldingsfrist er 15. september. Bekreftelse på plass sendes ut 17. september.

For mer informasjon og påmelding: psykologforeningen.no

Earlier Event: October 5
Det Norske Teatret: Tante Ulrikkes vei
Later Event: October 11
Det Norske Teatret: Tante Ulrikkes vei