Back to All Events

Barnesøndag: Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow

Foto: Lars Opstad

Foto: Lars Opstad

Aslag og Bare Egil presenterer et superpopulært barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke.

Her får barna ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete.

Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Aslag er også velkjent fra diverse roller i barne-TVserier som Hønsemannen, Lesekorpset og Kometkameratene. Egil er kjent fra TVprogrammer som Brille og Nytt på nytt og sitt eget Bare Egil Band, som har vist seg å ha stor gjennomslagskraft både blant barn og voksne.

Passer best fra 6 år og oppover.

Earlier Event: February 9
Konsert: Dreams Ungdomsband
Later Event: February 12
Det Norsk Teatret: Abrahams Barn