Back to All Events

Tigerstadsteateret: INGENTING

Ingenting_fb.jpg

Suksessbok for ungdom blir til medrivende og engasjerende teater om meningen med livet. Prisbelønt regissør og dramatiker lager teater spesiallaget for Oslo-ungdom, utviklet i samarbeid med Opprop Tvetens arbeid for å forhindre skolefrafall ved Osloskoler. Tigerstadsteatret og Oslo Nye teaters satsning på teater for ungdom i 2019.

”Ingenting betyr noe. Derfor er det ikke noen vits å gjøre noe.”

Med disse ordene forlater Pierre-Anthon klasserommet og setter seg i farens plommetre. Klassen blir igjen. Rammet av Pierre-Anthons tilrop hver morgen fra tredet, mister de sakte troen på skolen, fremtiden og meningen med livet. De bestemmer seg for å motbevise ham. De vil finne betydningen. I et nedlagt sagbruk begynner de å samle sammen alle de tingene som virkelig betyr noe for dem i en haug. Publikum sitter i sagbruket og blir vitne til klassens etter hvert desperate kamp for å få Pierre- Anthon ned fra treet. Men har han egentlig rett? Er det ingenting som betyr noe?

NB! Aldersgrense 12 år

”En bok ingen ung leser vil glemme” skrev VGs anmelder og ga den terningkast 6. Janne Tellers suksess-bok Ingenting blir nå til et teaterstykke spesiallaget for ungdom i Oslo. Trikkestallen bygges om til sagbruket der historien utspilles og fire klasser av gangen blir plassert rundt scenen i en inkluderende og medrivende forestilling.

Ingenting er en del av Tigerstadsteatrets satsing på scenekunst for ungdom i 2019.

Tigerstadtsteatrets visjon er at alle barn og unge i Oslo skal få oppleve teater som vil bety noe for dem resten av livet. Sammen med Oslo Nye Teater satser de i 2019 særlig på målgruppen ungdom. Tigerstadsteatrets kunstneriske ledere Hilde Brinchmann og Toril Solvang vil med ”INGENTING” gi ungdommen en teateropplevelse de sent vil glemme.