Back to All Events

Dreams Filmklubb: Kabhi Kushi, Kabhie Gham / K3G

«It’s all about loving your parents.» Karan Johar

Kabhi Kushi, Kabhie Gham - 11 april 2019.jpg

Mer Bollywood!

Lagaan – once upon a time in India har blitt vist i flere filmklubber. Nå har NFK kjøpt enda en Bollywoodfilm og denne overgår virkelig det aller meste. Da Kabhi Kushi, Kabhie Gham var ferdig var det den dyreste indiske filmen noensinne laget. Den har vunnet mange priser og gjort stor suksess på festivaler.

Rahul er forelska i Anjali. Men det er i følge faren helt feil jente. Faren er misfornøyd og vil heller at Rahul velger den mer passende Naina. Far og sønn blir uvenner og det blir total familiekrise. Pooja, Anjalis søster, slår seg sammen med Rahuls bror Rohan i et forsøk på å gjenforene familien.

Selve historien er ikke akkurat det viktigste her. Det som gjør denne filmen til en helt fantastisk og ekstraordinær opplevelse på lerretet er de spektakulære synge- og dansescenene og det at filmen spiller på absolutt hele følelsesregisteret. Den er både morsom og rørende og det er lett å la seg rive med. Dermed ligger alt til rette for en indisk helaften!

Kabhi Kushi, Kabhie Gham / K3G
India, 2001
Språk: Hindi og Engelsk tale, Engelsk tekst
Regi og Manus: Karan Johar
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Karol, Amitabh Bachchan
Foto: Kiran Deohans
Musikk: Jatin Lalit og Sandesh Shandilya
Spilletid: 3t 30 minutter

Gratis adagang for medlemmer av Dreams Filmklubb. Medlemskap i klubben koster 50,- og kjøpes i døren.