Back to All Events

Dreams Filmklubb: 9c Oslo

 9c Oslo

Anu flytter ut etter en krangel med sin ektemann. Hun får bo hos en venninne der hun møter Nagul. Anu og Nagul blir godt kjent med hverandre og hun deler sin historie med han. Nagul kjenner seg selv igjen i historien til Anu, en historie han helst vil legge bak seg.

Regissør Stephen og Produsent Thurupan er tilbake med en helt ny Tamil film "9C Oslo" fra Groruddalen hvor norsk Tamil ungdommer Jeyasanth, Nithusa, Chelian, Abinaya spiller i en thriller film for første gang. Thurupan har lang erfaring bak kamera og han har ansvar for foto i denne filmen. Komponisten Thiru jobber med musikk, spesielle effekter for denne filmen.

 Thurupan, Stephen og Thiru har de siste 5 årene vært en av Norges mest produktive filmskapere i tamilsk miljøet. Debutfilmen Meendum kom i 2010 der Stephen skrev manus og regisserte, og deretter har han hatt regi "9C Oslo" med manus til ungdommen Pirasanth fra Groruddalen.

Filmen er spilt på Grorud, Kalbakken og Stovner i Groruddalen.

Sjanger: Drama/Tamil/ Thriller
Språk: Tamillsk tale, Engelsk tekst
Norway, 2014
Regi: Stephan
Språk: Tamillsk tale, Engelsk tekst
Produsent: NT Pictures - Grorudalen
Skuespillere: Jeyasanth, Apinaiya, Nithusha
Kamera: Thurupan
Music: Thiru Ganeshu
Aldergrense: 12 år

Gratis for medlemmer av Dreams Filmklubb. Medlemskap koster kr 50 og kjøpes i døren.

9c Oslo-12 mai 2019.jpg
Earlier Event: May 12
Barnesøndag: BRUNE - barneteater