Back to All Events

Konsert med Stovner Orkester

stovner+orkester.jpg

Stovner Orkester avslutter sesongen med konsert på Rommen Scene!

Det vil bli spilt folkemusikk, klassisk musikk og filmmusikk, så alt tilsier at dette blir en fantastisk kveld! I tillegg vil den profesjonelle pianisten Victor Hilmen Berg spille noen stykker sammen med Stovner Orkester og lærerteamet.

Velkommen til konsert, vi gleder oss!

Billetter: Arrangementet er gratis.
Salg av kaffe og kaker i pausen.

Om Stovner Orkester:
Stovner Orkester ble etablert i 2016, som et samarbeid mellom Stovner FAU og Dextra Musica. Tanken var å bygge opp et orkester etter El-sistema metoden i Venezuela, som bruker orkestervirksomhet som et sosialt verktøy for inkludering. I dag spiller 30 barn og unge sammen hver uke på Stovner Skole, og lærer både fiolin, bratsj, cello og samspill!