Back to All Events

Stubbehistorier

Har du en god historie å fortelle? Har du noen gang opplevd noe du syns andre burde høre?

14.november arrangeres for første gang «Stubbehistorier» på Rommen Scene. Ideen bak arrangementet er å invitere innbyggere av Stovner til å komme og dele selvopplevde historier med venner, familie og andre innbyggere fra vår flotte bydel! Ideen er inspirert av historiesalongen fra USA som heter «The Moth» og andre historiesalonger som er blitt arrangert i flere land, inkludert Norge. Og vi er sikre på at det er mange fra Stovner som sitter med gode historier ingen andre kan komme med!

Påmeldte får delta i et fortellerkurs i forkant, fordelt på to kvelder. Datoene for kurset er 30.oktober og 9.november, i Kultursalen på Nedre Fossum Gård. 

Fortellerkurset holdes av profesjonelle forteller og forfatter Lise Grimnes. Grimnes har blant annet skrevet ungdomsbøkene Kaoshjerte og Blodkraft, en fantasy-serie som delvis foregår på Stovner!

Vil du være med på kurs og dele dine fortellinger på «Stubbehistorier»? Meld deg på til neha.naveen@bsr.oslo.kommune.no. Det er begrenset med plass på kurset, så det er førstemann til mølla. Om du bare vil delta på «Stubbehistorier», men ikke kurs, så send en e-post til overnevnte e-postadresse.

Earlier Event: November 5
Barnesøndag: Barnas århundre
Later Event: November 18
Dans i Dalen - Koreografikonkurranse