Barratt Due
Oct
11
7:00pm 7:00pm

Barratt Due

Det er en årlig tradisjon å få besøk av talentene i Barratt Due. I år kommer Absolutt Cello, Barneorkesteret Barratt Due og Juniorensemblet Barratt Due. Kom og bli inspirert!

Konsertstart kl 19, Cc:100,-

View Event →
Odd Nordstoga
Oct
17
7:00pm 7:00pm

Odd Nordstoga

For første gang på Rommen scene: Odd Nordstoga!

- Det er no snart to år sidan albumet ”Dette Landet” kom ut. Med låtar som ”Kunsten å gå”, ”Diesel og Bensin” og ikkje minst tittel-låten ”Dette Landet”, har dette blitt ein av mine største suksessar til no. Det har vore fulle hus og stormande jubel nær sagt overalt. No mønstrar eg på turnebussen igjen, og feirar dette albumet, og resten av låtane mine. Med på lasset kjem også at eg spelte inn nokre låtar heime i akkustisk versjon i fjor. Dette blei så fint, tykte både katten min og plateselskapet, at det ble gitt ut heilt på tampen av året.

Plata heiter sjølvsagt ”Aleine heime” og inneheld låtar eg har laga, men som eg ikkje før har spelt inn sjølv, ein coverlåt av fantastiske Lars Winnerbäck og ellers mine eigne akkustiske tolkningar av, nettopp, meg sjølv. Alt ligg til rette for ein musikalsk fullkomen kveld.

View Event →
Lulla: Babydanseforestilling
Oct
18
5:00pm 5:00pm

Lulla: Babydanseforestilling

Den kommende produksjon Lulla vil ha premiere på Dansens Hus, Oslo, 8. oktober, før den ankommer Rommen Scene 18.oktober. Forestillingen er en del av satsningen STOR kunst for små barn. Utgangspunktet for forestillingen ligger i vuggesangtradisjonen, og vi er dermed svært glade for å introdusere amerikanske Thomas Cabaniss som samarbeidspartner/faglig veileder i dette prosjektet. Thomas Cabaniss leder The Lullaby Project i Carnegie Hall, New York. Vi ser frem til å bygge videre på våre erfaringer med Toddlernes rom og Zyg som begge retter seg mot barn i alderen 0-3 år. Lulla kommer til å rette seg mot målgruppen 0-2 år.

View Event →
Barnesøndag: Barnas århundre
Nov
5
12:00pm12:00pm

Barnesøndag: Barnas århundre

Ègal Teater inviterer til en kabaret hvor kjente karakterer fra barnas univers som Peter Pan, Kaptein Krok, Ole Brumm, Aladdin, Jon Blund, Knerten og Teskjekjerringa synger, danser og forteller fra høydepunktene i barnekulturen fra det siste århundre.  Teaterforestillingen har barns rettigheter i fokus, og er gratis!

View Event →
Barnesøndag: Jul med Prøysen
Dec
10
12:00pm12:00pm

Barnesøndag: Jul med Prøysen

Den varme og tradisjonsrike barneteaterforestillingen «Jul med Prøysen» tar for seg litt av Alf Prøysens magiske sang- og tekstmateriale som er skrevet rundt jul og juletradisjoner. Som en av få, har vi fått lov til å sette sammen en forestilling for barn og voksne med nettopp hans kjente karakterer, slik som Teskjekjerringa, Musemor, og mange flere. Forestillingen varer i omlag 40 minutter, og passer godt for barn fra 3 år og oppover. Forestillingen blir spilt fra slutten av oktober, og allerede skal den spilles en rekke steder på østlandet, og vi vil gjerne glede flere med en fantastisk start på julefeiringen for små og store.

View Event →

Bansal band + Karevan
Sep
21
7:00pm 7:00pm

Bansal band + Karevan

Bansal Band spiller nykomponert musikk av Harpreet Bansal, basert på den nord-indiske raga-tadisjonen. Arrangementene lages av bandet i fellesskap, og bygges opp rundt de enkelte medlemmenes særpreg i en kombinasjon av improviasjon og faste strukturer. Harpreet Bansal vokste opp i Norge, men fikk undervisning i ragatradisjon en av sin far, guru Harbhajan Singh Bansal. Hun har siden også studert vestlig musikk, og finner sitt uttrykk i skjæringspunktet mellom det vestlige og det østlige. I Bansal Band har hun samlet et knippe musikere som deler hennes ønske om å utforske og tøye musikalske grenser, et ønske som likevel er fundert på en dyp respekt for tradisjoner.

Bansal Band er:
Javid Afsari Rad, santur
Vojtech Prochazka, harmonium/piano
Adrian Fiskum Myhr, kontrabass
Andreas Bratlie, tabla/perkusjon
Harpreet Bansal, fiolin

 

Karevan er en gruppe som spiller iransk klassisk og kurdisk musikk. Gruppen består av 7 medlemmer under ledelse av Salah Memarzadeh.

Salah Memarzadeh, fiolin
Mansour Soufi, fiolin
Mirsaeid Hosseini Panah, santur
Hossein Neizan, tar
Nilufar Gharavi, daf
Forough Mirzapour, oud
Omid Ravshanravan, sang

View Event →
Aimane Zoudin Live - Vil du sette din logiske sans på prøve?
Sep
15
8:00pm 8:00pm

Aimane Zoudin Live - Vil du sette din logiske sans på prøve?

Aimane Zoudin er virkelig i vinden nå etter sin utrolig opptreden på Norske Talenter! Han begynte for alvor med magi som 17-åring, og har tidligere bemerket seg med serien Street Magic på Dagbladet-TV.

Han har medvirket i et Ibsen-stykke på Nationaltheatret, og også vært med på teatershow på Oslo Nye med Hip-hop-kollektivet og rapduoen Emire og Lillebror. Aimane uttrykker seg gjennom mange forskjellige kunstformer, samarbeider med andre kunstnere og kommer endelig med et helaftens show!

Velkommen!

Cc: 50,-

View Event →
Barnesøndag: Karius og Baktus
Sep
3
12:00pm12:00pm

Barnesøndag: Karius og Baktus

Vi er så heldig å få Nittedal teater tilbake med teaterforestillingen Karius og Baktus! Den kommer inn under barnesøndagskonseptet vårt, som har vært en hovedsatsing det siste året.
Etter forestillingen kan du hilse på de små underlige typene som gjør at vi får så vondt i tennene. Og så blir det ansiktsmaling utenfor sceneområdet kl 13!  Vil du bli en Karius? Eller en Baktus? 

View Event →
Service på scenen
Jun
25
to Jul 31

Service på scenen

I juli holder vi vanligvis stengt og får tid til service på vitale deler av scenen. I sommer blir lysmikseren, hazeren og to bevegelige lamper sendt på service. ISS tar hovedrengjøring av sal og seter, mens vi også får tid til å fikse småting. Vi skal gjøre vårt for at Rommen scene ikke blir forringet av tidens tann!

View Event →
May
20
12:00pm12:00pm

Wrestling

Sommeren står for døren og i wrestlingringen går det hett for seg når Heteslag avslutter nok en sesong for NWF i Oslo!
Rommen Scene gir den perfekte atmosfære for et unikt live wrestlingshow når de tøffe gutta og jentene gjør opp seg i mellom.
Gå sommervarmen i møte med dine yndlinger og elskede hatobjekter i Norges Wrestlingforbund.

--== NWF live wrestlingshow ==--
Wrestling er tidenes mest populære underholdning på TV, men ingenting kan måle seg med atletisk action noen få meter fra ringen mens du klamrer deg til stolkanten. Hvert eneste NWF wrestlingshow er en unik opplevelse som ikke kan oppleves andre steder. Slag, kast og fall utført med presis akrobatikk og innlevelse som lar deg glemme hverdagen til fordel for ren adrenalinfylt action. Enten månedens høydepunkt med hele familien eller som vorspiel sammen med gjengen. Et wrestlingshow er en perfekt opptur som tar for seg hele spekteret av følelser. Spenningen før hver kamp, sinnet når noen forsøker å jukse, engasjementet når kampen er som hetest, og gleden når din favoritt vinner.

Opplevelsen av spektakulær og adrenalinfylt action rett foran nesetippen din er rett og slett fantastisk!

NWF presenterer «Heteslag»

Rommen scene, Karen Platous vei 31, Oslo

Lørdag 20. mai 19:00-21:00 (innslipp 18.30)

Billetter i forhåndssalg fra kr 170,- inkl. billettavgift
Restbilletter selges i døra for kr 250,-
Ingen plassreservasjon - Ingen aldersgrense

View Event →