Service på scenen
Jun
25
Jul 31

Service på scenen

I juli holder vi vanligvis stengt og får tid til service på vitale deler av scenen. I sommer blir lysmikseren, hazeren og to bevegelige lamper sendt på service. ISS tar hovedrengjøring av sal og seter, mens vi også får tid til å fikse småting. Vi skal gjøre vårt for at Rommen scene ikke blir forringet av tidens tann!

Wrestlingshow
Aug
26
7:00 pm19:00

Wrestlingshow

Det har etterhvert blitt en halvårlig tradisjon med Wrestlingshow på Rommen scene. Opplev landets beste wrestlere i et forrykende show! Vi rigger om og gjør klart for høy temperatur.


Alkoholfritt arrangement.
Billetter kjøpes gjennom wrestling.no

Barnesøndag: Karius og Baktus
Sep
3
12:00 pm12:00

Barnesøndag: Karius og Baktus

Vi er så heldig å få Nittedal teater tilbake med teaterforestillingen Karius og Baktus! Den kommer inn under barnesøndagskonseptet vårt, som har vært en hovedsatsing det siste året.
Etter forestillingen kan du hilse på de små underlige typene som gjør at vi får så vondt i tennene. Og så blir det ansiktsmaling utenfor sceneområdet kl 13!  Vil du bli en Karius? Eller en Baktus? 

Odd Nordstoga
Oct
17
7:00 pm19:00

Odd Nordstoga

For første gang på Rommen scene: Odd Nordstoga!

- Det er no snart to år sidan albumet ”Dette Landet” kom ut. Med låtar som ”Kunsten å gå”, ”Diesel og Bensin” og ikkje minst tittel-låten ”Dette Landet”, har dette blitt ein av mine største suksessar til no. Det har vore fulle hus og stormande jubel nær sagt overalt. No mønstrar eg på turnebussen igjen, og feirar dette albumet, og resten av låtane mine. Med på lasset kjem også at eg spelte inn nokre låtar heime i akkustisk versjon i fjor. Dette blei så fint, tykte både katten min og plateselskapet, at det ble gitt ut heilt på tampen av året.

Plata heiter sjølvsagt ”Aleine heime” og inneheld låtar eg har laga, men som eg ikkje før har spelt inn sjølv, ein coverlåt av fantastiske Lars Winnerbäck og ellers mine eigne akkustiske tolkningar av, nettopp, meg sjølv. Alt ligg til rette for ein musikalsk fullkomen kveld.


Jun
18
5:00 pm17:00

Dance & Music show 2017

I regi av Norsk Tamilsk Kultursenter.

Reservasjon av billetter kan gjøres på 91869483.


Forestilling fra 18 - 21, dører åpner kl 17.

Jun
18
3:30 pm15:30

Dance & Music Show 2017

Norsk Tamilsk Kultursenter presenterer "Dance & Music Show 2017" av barn og ungdommer. Forestillingen varer fra kl 18 - 21, dører åpner kl 17.

 

 

May
20
12:00 pm12:00

Wrestling

Sommeren står for døren og i wrestlingringen går det hett for seg når Heteslag avslutter nok en sesong for NWF i Oslo!
Rommen Scene gir den perfekte atmosfære for et unikt live wrestlingshow når de tøffe gutta og jentene gjør opp seg i mellom.
Gå sommervarmen i møte med dine yndlinger og elskede hatobjekter i Norges Wrestlingforbund.

--== NWF live wrestlingshow ==--
Wrestling er tidenes mest populære underholdning på TV, men ingenting kan måle seg med atletisk action noen få meter fra ringen mens du klamrer deg til stolkanten. Hvert eneste NWF wrestlingshow er en unik opplevelse som ikke kan oppleves andre steder. Slag, kast og fall utført med presis akrobatikk og innlevelse som lar deg glemme hverdagen til fordel for ren adrenalinfylt action. Enten månedens høydepunkt med hele familien eller som vorspiel sammen med gjengen. Et wrestlingshow er en perfekt opptur som tar for seg hele spekteret av følelser. Spenningen før hver kamp, sinnet når noen forsøker å jukse, engasjementet når kampen er som hetest, og gleden når din favoritt vinner.

Opplevelsen av spektakulær og adrenalinfylt action rett foran nesetippen din er rett og slett fantastisk!

NWF presenterer «Heteslag»

Rommen scene, Karen Platous vei 31, Oslo

Lørdag 20. mai 19:00-21:00 (innslipp 18.30)

Billetter i forhåndssalg fra kr 170,- inkl. billettavgift
Restbilletter selges i døra for kr 250,-
Ingen plassreservasjon - Ingen aldersgrense